Veel gestelde vragen - Sportvereniging Olympia Cuijk

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Veel gestelde vragen

Info

Hoe kan ik mij aanmelden als lid?

Het aanmelden als lid gebeurt via het aanmeldformulier. Deze kunt u downloaden van de website, uitprinten en aan de docent geven.

Ik wil eens een kijkje nemen bij een les, kan dat?
U (of uw zoon/ dochter) kunt altijd een les bijwonen en zelfs meedoen, hiervoor hoeft u zich niet aan te melden. De eerste twee lessen zijn gratis, maar wanneer u, uw zoon/dochter door wil gaan, dan dient u zich na deze twee lessen aan te melden als lid.

Onze zoon heeft er ineens geen plezier meer in en wil van gym af, maar ik heb net betaald. Krijg ik nu mijn geld terug?
De contributie is bij vooruitbetaling verschuldigd en gekoppeld aan het lidmaatschap dat slechts per kwartaal kan worden opgezegd. Uw zoon mag stoppen, maar u krijgt geen geld terug.

Is er een wachtlijst voor de les waar ik belangstelling voor heb?
Dat is op afstand niet altijd te zeggen. Onafhankelijk van een eventuele wachtlijst, mag u of uw zoon/ dochter altijd een les meedoen. Indien er sprake is van een wachtlijst, deelt de docent dit vooraf aan u mee.

Wat kost een les bij Sportvereniging Olympia?
Deze kosten kunt u terugvinden in het contributie-overzicht.

Komen er nog meer kosten bij?
Als nieuw lid betaalt u naast de basiscontributie € 15,00 aan inschrijfgeld/administratiekosten. Tevens dient elk lid van Sportvereniging Olympia, lid te zijn van de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie). De hoogte van de bondscontributie wordt door de KNGU bepaald en wordt door Sportvereniging Olympia per kwartaal geïnd.

Wat moet je aan tijdens de lessen trampoline?
Makkelijke kleding waarin je je goed kunt bewegen (legging/T-shirt). Op de grote trampoline wordt altijd met sokken aan gesprongen. Denk er dus aan dat je altijd sokken bij je hebt. Wanneer je met je groep een uitvoering hebt, maak je afspraken over de kleding die je aantrekt.

Wat moet je aan tijdens de lessen: gymmen en turnen?
Makkelijke kleding waarin je je goed kunt bewegen (legging/T-shirt). Liever geen zware schoenen. De voorkeur gaat uit naar turnschoentjes of blote voeten. Wanneer je met je groep een uitvoering hebt, maak je afspraken over de kleding die je aantrekt.

Waarom moet ik als lid voor de KNGU betalen en waar staat deze afkorting voor?
KNGU staat voor Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie. Elk lid van een gymnastiekvereniging  dient daarvan lid te zijn. Onder die vlag mag ook Sporrtvereniging Olympia lessen organiseren in verenigingsverband, optreden en deelnemen op wedstrijdniveau. Daarnaast ondersteunt de KNGU verenigingen door middel van advies, trainingen en organisatie van wedstrijden. Tot slot zijn al onze leden en leiding verzekerd, als zij lid zijn van de KNGU.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?
Het lidmaatschap wordt tenminste aangegaan voor de duur van één kwartaal. Beëindiging van het lidmaatschap kan daarom ook uitsluitend per kwartaal plaatsvinden. De leden dienen dit via het afmeldformulier uiterlijk 10 dagen voor het kwartaal waarin men wil stoppen, kenbaar te maken bij de ledenadministratie.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu