Sportfit volwassenen - Sportvereniging Olympia Cuijk

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Sportfit volwassenen

Lesaanbod

Iedereen die regelmatig aan lichaamsbeweging doet, voelt zich niet alleen fitter, maar houdt ook de conditie op peil of verbetert die. Uw spieren en gewrichten blijven soepel en uw botten langer sterk.


Er worden geen topprestaties van u verwacht. Bij Olympia is het lesaanbod vooral gericht op de recreatieve kant van de sport. Er zijn twee groepen voor volwassenen bij Olympia, die onder leiding staan van professionele begeleiding.35-plussers (m/v) houden gezamenlijk de conditie op verantwoorde wijze op peil. Na de uitgebreide warming-up staat er elke week iets anders op het programma. Hierbij kunt u denken aan een balspel, badminton, looptraining, volleybal.

Senioren (m/v) sporten op de maandagavond gezellig een uurtje. De les start met een uitgebreide warming-up waarbij er veel aandacht is voor het soepel houden van spieren en gewrichten. Elke week is er voldoende opkomst om een leuk potje volleybal te spelen, maar er wordt niet aan wedstrijden of competities meegedaan
.

Lestijden

Lesdag

Lessoort

Tijd

Zaal

Docent(en)

Maandag

35+

20:00 - 21:00

Laco Cuijk

Anita

Maandag

Senioren

21:00 - 22:00

Laco Cuijk

Anita

Kosten

€43,00 per kwartaal, of een stempelkaart van €43,- voor 10 lessen. Deze stempelkaart is 6 maanden geldig. De eerste twee lessen (proeflessen) zijn gratis.

Meer informatie? Anita de Graaf 0485-330909
anita@grapheus.nl

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu